Utolsó kommentek

  • Felicitasz: Jé, ez egy tökjó blog :-) (2010.03.25. 03:08) Az első napok emlékei
  • Boltoskisasszony: Pé, köszönöm. :) De hát ez a dolgom. Mivel tudom, hogy vissza nem vehetünk játékszereket, ezért ig... (2009.12.29. 22:37) A meglepetés vibrátor
  • MrParker: Ez tényleg jó, hogy így odafigyelsz a kedved férfi sorstársakra, tényleg sokan nincsenek tisztában... (2009.12.29. 08:41) A meglepetés vibrátor
  • Boltoskisasszony: Valamiért sajnos nem tudok új posztot feltenni. Míg megoldódik ez a probléma, addig is: Nagyon bol... (2009.12.26. 00:07) A vízálló vibrátor
  • Boltoskisasszony: @hallohallo: hát vibrátornak. :) Tegnap adtam el. Egy fickó bejött és nagyot keresett. Mutattam ne... (2009.12.20. 16:40) Nem! Basszus. Érted már, hogy nem?
  • Utolsó 20

Linkblog

A vízálló vibrátor

Boltoskisasszony 2009.12.20. 16:19

Biztos vagyok abban, hogy nem sokan tartják meg a megvásárolt vibrátor csomagolását, és mert a legtöbb fajtához még használati utasítás sincs, ezért azt sem lehet szépen lefűzni a háztartási gépek mappába.

Mivel sok házibarátnak csak a dobozára van ráírva, hogy vízálló, ezért később nehéz eldönteni, hogy viheted-e magaddal zuhanyozáshoz vagy sem. Ezért álljon itt egy egyszerű útmutató, hogy a későbbiekben hamar felismerjétek melyikkel lehet hancúrozni egy trópusi szigeten a vízesés alatt.

A kulcsszó: pici gumitömítés azaz egy kis karika ami a kupak és a szerkezet között helyezkedik el.

Lefotóztam nektek párat (sajnos csak mobillal tudtam), hogy ti is láthassátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kis kék bizzegetőnél láthattok egy fehér karimát, míg a nagy ezüst színűnél nem. Tehát ez utóbbit nem ajánlatos nagyon bevizezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt ugyanez a helyzet: a tiszta kék vizezhető (ott a vékony kis tömítés), az ezüstnyelű nem.

 

Még egy fontos megjegyzés: a vízálló nem azt jelenti, hogy (medencében, jakuzziban, kádban) víz alatt használható hanem azt, hogy pl. zuhanyzásnál ha víz éri nem lesz baja.

 

Talán ezzel már könnyebben eligazodtok a kis házikedvencek osztályozásában.

 

Használjátok jó egészséggel! (az információt)

 

:)

Címkék: vibrátor

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boltoskisasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr691611151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boltoskisasszony · http://boltoskisasszony.blog.hu/ 2009.12.26. 00:07:29

Valamiért sajnos nem tudok új posztot feltenni.
Míg megoldódik ez a probléma, addig is:
Nagyon boldog Karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak!
süti beállítások módosítása