Utolsó kommentek

  • Felicitasz: Jé, ez egy tökjó blog :-) (2010.03.25. 03:08) Az első napok emlékei
  • Boltoskisasszony: Pé, köszönöm. :) De hát ez a dolgom. Mivel tudom, hogy vissza nem vehetünk játékszereket, ezért ig... (2009.12.29. 22:37) A meglepetés vibrátor
  • MrParker: Ez tényleg jó, hogy így odafigyelsz a kedved férfi sorstársakra, tényleg sokan nincsenek tisztában... (2009.12.29. 08:41) A meglepetés vibrátor
  • Boltoskisasszony: Valamiért sajnos nem tudok új posztot feltenni. Míg megoldódik ez a probléma, addig is: Nagyon bol... (2009.12.26. 00:07) A vízálló vibrátor
  • Boltoskisasszony: @hallohallo: hát vibrátornak. :) Tegnap adtam el. Egy fickó bejött és nagyot keresett. Mutattam ne... (2009.12.20. 16:40) Nem! Basszus. Érted már, hogy nem?
  • Utolsó 20

Linkblog

A műpuncikról

Boltoskisasszony 2010.01.23. 21:32

Nálunk elég soféle maszturbációs eszköz kapható. A legegyszerűbb a hosszúkás gumicső, ez végülis arra szolgál, hogy a férfi tenyerén kivüli rész ne maradjon hidegen.

A következő lépcső a nagyon puha anyagból készített műpunci. Kisajak, nagyajak megformálva egy nagyon szűk, belül többszörösen barázdált cső tetején. A kissé továbbfejlesztett változat - ugyanebből az anyagból -, a nagyobb fajta, ami szeméremdombot is formáz, majd a legnagyobb, amelyikhez két jókora csecs is jár (a punci mellé tapasztva). Ennek már van rendesen súlya, le lehet tenni az asztalra, közben pedig a melleket markolászni. Maga a felület nagyon kellemes tapintású, a kézmelegtől felmelegedve még életszerű is.

A másik típus zselészerű anyagból készült és átlátszó. A belsejében barázdák helyett nagyméretű gyöngyök vannak, amik masszirozzák a péniszt miközben mozog benne, ráadásul az anyaga miatt még cuppogó hangot is ad mellé, amit egyes vevőim kifejezetten kedvelnek mert még életszerűbbé teszi az élményt. Azonban a termék nem akar még véletlenül sem igazinak látszani, annak ellenére sem, hogy a "markolata" két apró mell.

Ezek után jönnek a vibráló játékszerek.

Általában a már fent említett életszerű, puha anyagból vannak - pl. a nagy, melles vaginának is van rezgő változata, ennek bizonyos részeibe beletehetjük a vibráló golyókat amiket távirányítással lehet működtetni a megfelelő pillanatban - de ebből is van persze többféle, hosszúkás és fekvő is de kétségtelenül a legkedveltebb az "elemlámpa". Azaz a hatalmas elemlámpának álcázott rezgő műpunci.

Bármikor magávalviheti az ember a szerszámosládikájában, aztán mikor van egy kis szabadideje, előkapja, letekeri a tetejét és belehelyezi a belehelyeznivalóját, majd bekapcsolja. :)

Ezeknek a használata biztonságos, bőrbarát anyagokból készültek és könnyen eltávolíthatóak  (szóval inkább ilyenbe dugdossák a micsodájukat egyesek, ne mindenféle erre alkalmatlan hengerszerű tárgyba amit aztán a balesetin kell levágni róluk :/).

Egy dolgot ne felejtsünk el soha; ezeknél a termékeknél is mindig gondoskodni kell megfelelő síkosításról, mert különben húzó, kellemetlen érzést okozhat a használatuk.

Nyugodtan kérdezzetek ám ha valamit kihagytam. Nem harapok! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltoskisasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr211696417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása